TAIGA-suklaa – vaasalainen luxustuote maailmalla – kokkaavaisi

¦Kaupallinen yhteistyö Taigan kanssa ¦

Taiga on vuonna 2017 Vaasassa perustettu suklaanvalmistaja, joka valmistaa luksustason suklaatuotteita, vain parhaimpia raaka-aineita käyttämällä. Heillä on todella mielenkiintoisia tuotteita sekä makuyhdistelmiä. Täytyykin mainita kalasuklaa, joka kuulostaa ensikuulemalta hyvinkin oudolta. Siinä on silti etunsa kun suolaisen kalan ja makean suklaan laittaa yhteen. Lopputulos ei voi olla, kuin erinomainen ja niinhän se onkin. Ei mikään ihme, että kalasuklaa on jo hurmannut Aasian ja siellä asuvat herkkusuut aivan totaalisesti. Taiga voittikin viime vuonna ( 2018 ) Hong Kongissa järjestettävän NOPA awards palkinnon ( Natural & Organic Awards ) sarjassa Outstanding Natural / Organic Product. Yhteistyön Taiga on myös aloittanut Innovation House Singaporen kanssa ja siksi juuri Aasia on Taigalle todella suuri markkinakohde.

” Taigalla on 8 erilaista käsintehtyä makua, joista 3 on extreme makuja”

Se mikä itselläni korostui heti ensimmäisen kerran, kun Taigaan tutustuin, oli rohkeat raaka-aine yhdistelmät, arktinen luonto, puhtaus ja ennenkaikkea suomalaisuus. Suomalaisia yrityksiä itsekin haluan tukea ja Taigalla on upea innovaatio tehdä suklaata, jota ei mistään muualta maailmasta löydy. Maailmassa valmistetaan niin paljon erilaisia ”suklaatuotteita”, ettei niitä kukaan osaa laskea. Itse rakastan tätä uniikkuutta ja tiedän, että aasialaisten lisäksi muutkin maailmassa tulevat löytämään nämä herkut. Taigan tavoitteenahan onkin lisätä pala palalta onnellisuutta maailmaan premium suklaan avulla.

”Taigalla on myös kustomoitava hääsuklaa” käy tutustumassa enemmän Taigan sivuilla” – kokkaavaisi

Heiltä löytyy tämän herkullisen kalasuklaan lisäksi suklaata missä on käytetty poroa, sirkkoja ja suomalaisia marjoja, kuten tyrniä. Juurikin puhtaus ja kotimaiset maut ovat pääosassa. Suklaina on käytetty tummaa -ja valkosuklaata. Rubysuklaa on hitti jo itsessään. Taiga onkin yhdistänyt rubysuklaaseen maukkaita vadelmia. Jos nyt mietit, että mistä löydän tätä uskomatonta suklaata? Finnair on iso jälleenmyyjä, joka Taigan suklaita myy Helsingin ja Aasian lentojen välillä. Muita jälleenmyyjiä löydät täältä.

*tuotteet saatu yhteistyössä Taigan kanssa

cropped-img_20190410_142359_9391-5.jpg  Kuvat & teksti by: kokkaavaisi ja perhe

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s