Donna Taponero – suomalaista luonnonkosmetiikkaa – kokkaavaisi

¦Kaupallinen yhteistyö Donna Taponeron kanssa¦
Heippa kaikille! Yleensä olen perehtynyt enemmän ruokamaailmaan ja sieltä saataviin raaka-aineisiin. Ajankohtaiseksi tuli, myös blogin nimen muuttaminen Kokkaavan isin perheblogiksi, koska se kattaa enemmän, kuin pelkän ruoan ja reseptiikan. Tutustuin näihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin sattumalta Kansainvälisillä suurmarkkinoilla, jotka oli järjestetty Kampin kauppakeskuksen läheisyyteen. Pysähdyimme Donna Taponeron kojulla ja huomasin sivusilmällä, että kyse oli voiteista. Ajattelin, että nämähän voisivat auttaa vaimoni Tian atooppiseen ihoon.
Tämä kävi siis mielessäni. Hän kieltämättä innostui voiteista ja viivyimmekin aika pitkän aikaa tutkien tuotteita. Luonnonmukaiset raaka-aineet ja suomalaisuus ovat kaksi asiaa mitä itsekin kannatan ja muutenkin suomalaisia pienyrittäjiä ja heidän tuotteitaan kannattaa suosia. Ostimme kojusta kaksi voidetta, jotka olivat pakuri -sekä antiseptinenvoide. Pakurivoide auttaa mm. atooppiseen ihoon. Antiseptinenvoide taas auttaa mm. kynsisienen hoitoon. Kumpikin tuli tarpeeseen, sillä Tian atooppisen ihon lisäksi Elmolla oli muodostunut kynsisieni. Kumpaankin oireeseen olemme käyttäneet apteekeista löytyviä tuotteita, mutta niistä ei tuntunut olevan apua.
Haluan myös korostaa, että tämä ei ole ostostv:stä tuttua teennäistä hehkutusta, vaan kaikki perustuu aitoihin omakohtaisiin kokemuksiin. Voiteiden lisäksi tuotekategoria on laaja ja ehkä lapsiperheen näkökulmasta kiinnostavin juttu oli ehdottomasti nämä Australiasta saapuvat Jack&Jill sarjan ekologiset hammasharjat, mukit sekä hammastahnat. Ne on nimittäin biohajoavia ja tehty GMO vapaan maissin akanoista sekä bambusta. Ne ovat lisäksi fluorittomia sekä eivät sisällä sodiumlauryylisulfaattia.

”Käyttöön oton jälkeen iho tuntui aivan erilaiselta, eikä se enää kuivunut samalla tavalla, kuin ennen” – Tia viikon kokeilun jälkeen pakurivoiteesta

Mistä näitä tuotteita sitten saa nettikaupan lisäksi? Näitä todentotta saa ympäri Suomea ja kattava lista löytyykin heidän verkkosivuiltaan. Huomasin silti, että AITO Hyvänolon kauppa on yleisin paikka kauneushoitoloiden ja apteekkien lisäksi. Suosikaa siis suomalaista luonnonkosmetiikkaa, johon raaka-aineet haetaan luonnosta. Donna Taponero on itsessään suomalainen luonnonkosmetiikkayritys Varsinais-Suomesta, Marttilassa. Heidän tärkein arvonsa on tehdä luomusertifioituja raaka-aineita käyttäen parhaat, korkelaatuiset tuotteet.

”En usko kaikenmaailman parantaviin voiteisiin, mutta tämä Antiseptinenvoide yllätti minut, sillä se sai pahan kynsisienen parantumaan 1 viikossa. Laitoimme voidetta aamulla sekä illalla, niin nähtävästi ihmeitä voi tapahtua. Apteekista muita voiteita kokeiltiin montaa erilaista, eikä mikään toiminut, siksi ajatuksena oli tietysti, että ei tämäkään toimi, mutta olin väärässä.” – kokkaavaisi

Kuten kuvassa näkyy, niin voiteiden lisäksi testasimme näitä upeita ekologisia Jack&Jill tuotteita, jotka olivat lapsille suunnattuja. Mukana paketissa oli hammasharjoja, -mukeja, -tahnaa sekä kivat toiletpussukat. Yllätyksenä oli myös silikoninen hammasharja, jolla pienemmät lapset voivat harjoitella hampaidenpesua. Ihan mahtava väline ja Elmo rakastui siihen välittömästi. Näitä tuotteita olemme nyt vakituisesti käyttäneet siitä lähtien, kun ne käsiimme saimme. Yllä kerroinkin hieman itse tuotteista, mutta kongreettisessa käytössä näette ne alla olevasta videosta. Kannattaa siis tutustua näihin sekä muihin Donna Taponeron tuotteisiin.

cropped-img_20190410_142359_9391-7.jpg

Facebook InstagramYoutube

•Kuvat & teksti by: kokkaavaisi ja perhe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s