Alpron vegaaniaamiainen – Kokkaavan isin perheblogi

Saimme kutsun kokoperheelle Alpron järjestämään vegaanipainotteiselle aamiaiselle. Pieni hengähdystauko kiireisen talven keskelle. Paikalla oli myös ravitsemusterapeutti Hanna Partanen, joka antoi katsausta tämän vuoden ruokatrendeihin ja vinkkejä koko perheen kasvipohjaiseen ruokavalioon. Paikkana oli OHMYGOODNESS joogastudio Vaasankadulla.

”Alpro Kids jogurtteja löydät ihan kaikista kaupoista”

Tarjolla oli muun muassa uusia Kids -sarjan lasten jogurtteja, joissa makuna oli banaani sekä mansikka. Laseissa oli vitamiinipommeina porkkanasta ja inkivääristä alustetut juomat. Täysjyväleipä oli saanut päälleen punajuurihummusta sekä silmusalaattia. Lapset rakastuivat näihin Alpron uusiin jogurtteihin ja ne kyllä maistuivat myös näin aikuiseen makun. Jogurtit sisältävät myös calsiumia sekä D -vitamiinia. Mitä mieltä olette, onko aamupala päivän tärkein ateria? Käykää kommentoimassa !

Alla hieman kuvia tiistaiaamun herkuttelu aamiaisesta.

•Kuvat & teksti by: kokkaavan isin perheblogi

cropped-img_20190410_142359_9391-7.jpg Facebook InstagramYoutube

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s