Lapsellisen hyvä ruokaravintola – Kokkaavan isin perheblogi

on

Tykkään touhuta lasten kanssa. Välillä on mahdollisuus ottaa heitä myös mukaan lehdistön juttuihin, mutta pääsääntöisesti rakastan leikkiä ja käyttää mielikuvitusta, kuten tässä ravintolaleikissä. Tottakai, koska halusin tehdä leikin vielä astetta kattavammin, niin olohuoneesta piti saada hieman astetta ravintolamaisempi. Eis siis ole väärin välillä hieman panostaa leikkeihin ja siksi olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Etsimme Youtubesta ravintolamusiikkia, jota nähtävästi löytyi. Sovimme, että Elmo oli kokki ja teki ruokaa keittiössä. Emilia oli tarjoilija ja hoiti myös kassaa ja rahastusta. Alla olevalla videolla ei ole lavastettu mitään, vaan se on täysin realistinen leikkihetki meidän tiistai illasta. Olisi hyvin vaikeaa määritellä 3 vuotiaan tehtäväksi vain tietynlaista menuta, joten yllätysmenu on paras valinta. Lapset saavat käyttää omaa luovuuttaan ja tarjoilla erilaisia, mutta uskomattomia makuelämyksiä. Videolta löydätte sen, että mitä ihmettä yllätysmenu sisälsikään?

”Videolta löydätte, että mitä ihmettä yllätysmenussa olikaan?”

Lempileikkejäni lasten kanssa ovat ulkoleikit ja metsässä retkeilyt. Sisällä tykkään leikkiä ihan kaikilla leluilla, ehkä lempparit Elmolla on Ryhmä Hau lelut ja Emilialla taas lautapelit sekä LOL:it. Itse olen harrastanut aikoinaan yleisurheilua ja siksi tykkään sen tyylisestä liikunnasta. Yllätyksekseni Myllypurossa missä asumme on kokonainen urheiluhalli, josta en nähtävästi edes tiennyt! Siellä kävimme viime sunnuntaina ja varsionkin Elmolle hyväksi saada purkaa energiaa juoksemiseen. No, mutta asiaan eli lapset ovat kokeneita ravintolakävijöitä ja siksi he hallitsivat aika hienosti tämän leikin. Sanotaan, että yllätyin itse täysin, kuinka upeaa ravintolasanastoa Emilia osasi käyttää. Selvä tuleva asiakaspalvelija jollakin alalla! Jeps, kommentoikaa mitä piditte videosta, jonka löydätte tuosta alta:

•Kuvat & teksti by: kokkaavan isin perheblogi

cropped-img_20190410_142359_9391-7.jpg Facebook InstagramYoutube

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s