VOLVO XC40 sähköauton julkistamistilaisuus – Kokkaavan isin perheblogi

on

Sain hyvin mielenkiintoisen ja ei ruokaan liittyvän lehdistökutsun. Kyse oli VolvoXC40 täyssähköauton julkistamistilaisuudesta Suomessa ihka ensimmäistä kertaa. Mukana oli myös monia Volvon hybridiautoja. Mietin, että menisinkö, koska en liiemmin autoista välitä ja en niitä saa ajaa sairauteni epilepsian takia. Sitten mieleeni tuli Elmo, joka rakastaa autoja ylikaiken. Tietysti aina kun matkaa pitkän bussimatkan aina lentokentälle saakka, niin pienenlapsen kanssa ei voi tietää miten se sujuu. Tulin siihen tulokseen, että päätin ilmoittaa itseni ja Elmon tilaisuuteen. 

”VolvoXC40 julkistamistilaisuus ensimmäistä kertaa Suomessa”

Maanantaipäivä koitti sateisena ja lähdimme Elmon kanssa kohti lentokenttää. Elmo ei ole ikinä käynyt lentokentällä, joten se lisäsi hänen jännitystänsä tapahtumaa kohtaan. Onnekseni Elmo nukahti ja otti melkein tunnin päiväunet. Uskon, että se pelasti paljon, sillä ylimääräinen riehuminen jäi pois kokonaan. Saavuimme lentokentälle noin tunnin bussimatkan päätteeksi. Tilaisuus oli Hilton Airportissa aivan lentokentän yhteydessä. 

Alta löydätte dian, jossa kuvat vaihtelevat. Kaikki otettu Hilton Airportista.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Aulaan saapuessamme se oli täynnä pukuihin pukeutuneita herrasmiehiä ja naisia. Meillä tietysti ei ollut niin näyttäviä vaatteita, kuin tässä tilaisuudessa olisi ehkä pitänyt olla, muttei se haitannut. Perus lapsiperhevaatetusta. Ilmoittauduimme ja saimme ulkovaatetuksen narikkaan tai rattaisiin ja lähdimme etenemään autoja kohti. Yllättäen Elmo oli jo mennyt ja kovalla innolla kurkki autojen ikkunoista sisälle. Autoin häntä avaamaan oven ja se ilme mikä tällä varhaisella automiehellä oli, kun hän pääsi autonrattiin! Kävimme autoja läpi ja etupenkillä istumisen lisäksi Elmo rakastui itsestään avautuviin takaluukkuihin, joita piti painella kokoajan. Hän tiesi, ettei niihin nappeihin oikein saisi koskea, mutta osasi näköjään laittaa vilkut päälle.

Virallinen osuus alkoi ja kuuntelimme ensin suomenkielistä osuutta. Ajattelin jo tässä vaiheessa, että milloin Elmo kyllästyy ja alkaa tekemään jotakin tyhmyyksiä. No eipä sitä tullutkaan. Olin väärässä ja uskon, että Elmo tunsi koko tapahtuman ajan isoa kiitollisuutta ja kiintymystä isiä eli minua kohtaan, sillä niin kovasti hän halaili ja antoi suukkoja koko tapahtuman ajan. On tärkeää olla läsnä ja touhuta yhdessä lapsen kanssa. Sen huomaa, kun teet tai viet toisen johonkin, mistä hän oikeasti välittää, niin lapsi osaa omalla tavallaan kiittää siitä.

20200210_131100[1]

Virallinen osuus jatkui, mutta tällä kertaa englanninkielisenä. Kuuntelimme yhdessä Elmon kanssa tarkasti, mitä täti selosti. Oli hieno kuulla mistä sähköauto rakentuu ja mitä osia siinä oli. Elmo ei tietenkään ymmärtänyt puhetta, joka englanniksi pidettiin, mutta toisaalta hän on omatoimisesti katsonut niin paljon englanninkielisiä videoita, että ehkä sieltä jotakin on päähän jäänyt. Tapahtumassa oli mahdollisuus myös testata autoja, joko ajamalla itse tai olemalla kyydissä. Valitsimme kyydin ja auton sai valita. Erivärisistä autoista sai valita minkä vain. Elmo valitsi valkoisen hybridiauton. Ja tietysti sen kalleimman. Meitä kyyditettiin noin 45 minuutin ajan ympäri pääkaupunkiseutua. En ole täysin varma, että missä kaikkialla kävimme. Harmi, että päivänä satoi, koska autossa oli upea kattoikkuna. Elmolla oli mielessä vain musiikki ja koska hän näki Spotify:n logon hän halusi heti musiikkia. Täytyy mainita vielä tästä täyssähköautosta se, että siinä oli androin käyttöjärjestelmä eli käytännössä oikein tietokone koko auto. Hinta pyöri siellä 62 000 € paikkeilla.

•Kuvat & teksti by: kokkaavan isin perheblogi

cropped-img_20190410_142359_9391-7.jpg Facebook InstagramYoutube

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s