ACO Sun – lanseeraa aurinkoyliherkälle iholle uudet tuotteet – Kokkaavan isin perheblogi

on

Lanseeraus oli ennen korona epidemiaa

Tänään torstaina oli ACO:n uusien aurinkovoiteiden lanseeraus yliherkälle iholle. Kuivalle ja atooppiselle iholle suunnitellut aurinkotuotteet tulevat alkukesästä apteekkeihin myyntiin. Yllä olevassa kuvassa näette tuotesarjan. Kerron niistä hieman lisää, kuten ominaisuuksista, sillä kaikki vaikuttivat todella hyviltä. Löytyy aikuisille ja lapsille omansa. Kaikki olivat UVA , UVB sekä UVA -säteiltä suojaavia. Aurinkoyliherkälle iholle soveltuva ACO Sun Intolerance Lotion SPF50 suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä ja rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa. Jos teiltä löytyy atooppista, kuivaa tai aurinkoyliherkkää ihoa, niin nämä tuotteet on tehty juuri teitä varten ja siksi kannattaa nyt laittaa korvan taakse! 🙂 Alla olevat tuote infot menevät yllä olevan kuvan mukaisesti oikealta vasemmalle.

”voiteet tulevat alkukesästä apteekkeihin myyntiin”!

ACO Sun Kids Sensitive Cream SPF30 on lasten aurinkovoide ja se on erittäin vedenkestävä, ihan painottaen sanaa ”erittäin”. Miksi se on niin vedenkestävä, no kyseinen voide sisältää 100% mineraalisuojan, joka pysyy erittäin hyvin ihon pinnalla. Se soveltuu aina 6 kk lapsista ylöspäin käytettäväksi ja erittäin herkkäihoisille. Tuotteessa ei ollut alkoholia, eikä hajusteita se on lisäksi dermatologisesti testattu. 

ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream – geelivoide on virkistävä ja ihoa viilentävä, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voiteen kevyt ja miellyttävä koostumus rauhoittaa auringon rasittamaa ihoa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Voide sisältää ACO Triple Moist Complex – kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle. Tuote ei itsessään ole hajustettu, mutta se sisältää rauhoittavaa pantenolia.

ACO Sun Face Fluid SPF50+ Kasvovoide, joka jättää ihon tasaisen mattapintaiseksi estäen kiiltävää ihoa. Ei tuki ollenkaan ihohuokosia. Sopii erinomaisesti käytettäväksi meikin alle. Se on täysin hajusteeton ja dermalogisesti testattu. Voide sisältää myöskin ACO Triple Moist Complex – kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle.

ACO Sun AtoProtect Lotion SPF50+ on syväkosteuttava ja siksi kehitetty kuivalle ja atooppiselle iholle. Voide antaa välittömän suojan auringon UV -säteitä vastaan sekä vahvistaa ihon suojakerrosta, tehden ihosta pehmeän. Tämäkin voide sisältää ACO Triple Moist Complex – kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle. Voide soveltuu käytettäväksi yli kolmivuotiaille lapsille sekä aikuisille. Vedenkestävä voide imeytyy ihoon nopeasti ja se voidaan levittää myös märälle iholle. Se on hajusteeton, alkoholiton sekä väriaineeton.

ACO Sun Intolerance Lotion SPF50 aurinkovoide suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä sekä rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa. Kosteuttava aurinkovoide sopii erityisesti henkilöille, joilla on aurinkoihottumaa tai aurinkoallergiaa. Voide sisältää korostetun UVA -suojan sekä ACO Triple Moist Complex – kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle. Voidetta voi käyttää kasvoilla ja vartalolla. Se ei sisällä alkoholia, hajusteita tai väriaineita. 

•Kuvat & teksti by: kokkaavan isin perheblogi

cropped-img_20190410_142359_9391-7.jpg Facebook InstagramYoutube

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s