Tian kirppis

Tian nollahuutokauppa

Hei tervetuloa Tian nollahuutokauppaan, joka käy vilkkaimmillaan Facebookin puolella ja suoran linkin sinne löydät, vaikkapa TÄSTÄ. Myytävistä tuotteista löydät aina alkaen 0€ :sta eteenpäin vaatteita lapsille, aikuisille sekä muuta käyttötavaraa. Tuotteet löytyvät nollahuutokaupan kuvista/albumeista, josta niitä voit käydä kurkkimassa jo vaikka heti.

Alla muutama sääntö liittyen huutamiseen:

Myyn meille tarpeetonta tavaraa huutokauppa meiningillä. Kaikilla tuotteilla on lähtöhinta 0,00€. Minimi korotus on 0,10€ toki saa korotella enempikin, mutta ei pakko.

Huudettavia tuotteita ovat mm. Lastenvaatteet. Kaikki vaatteet ja tavarat ovat ehjiä ja puhtaita, mutta niitä ei ole tutkittu suurennuslasilla. Myös kaikki merkkivaatteet ovat AITOJA. Kulumaa toki löytyy, koska meillä käytetään vaatteita eikä säilötä kaapinperällä. Vaatteet käyvät kumminki vielä seuraavalle, roskis kamat heitän roskiin. En myöskään ota lisäkuvia (jollei niitä jo ole kommenttikentässä), enkä myöskään mittaile, kengät erikseen. Meillä ei asusta karvaisia elukoita emmekä polta!

Huutoja EI VOI peruttaa eikä myöskään poistaa, etkä voi myöskään voittoviestin saatuasi valikoida mitä otat ja mitä et, vaan kaikki mitkä olet voittanut myös lunastat ja jos jätät voittamasi huudot lunastamatta/maksamatta, siittä menee ilmoitus muihin huutokauppa ryhmiin, sinut poistetaan ryhmästä ja saat ”hupihuutaja”-leiman vaikka et olisikaan tehnyt edellä mainittuja asioita tarkoituksella.