Yhdessä tekeminen & ravintolat

IMG_20200218_220017_753[1]

Lapsellisen hyvä ruokaravintola – Kokkaavan isin perheblogi

”Lapsilta tuli hieno idea leikkiä ravintolaa. Mukana jutussa upea video tästä kokonaisuudesta, jossa hienoja hetkiä yllätysmenun parissa”

IMG_20200206_233258_718[1]

Ravintola Manala – ruokamatka 70 luvun klassikoihin – Kokkaavan isin perheblogi

” Tia kävi klassikko ravintola Manalassa maistelemassa ja tutustumassa 70 -luvun sekä 80 -luvun menuihin. Jutusta löytyy paljon tietoa ja menu kokonaisuudet. Kannattaa siis mennä kokeilemaan ja herkuttelemaan klassisilla menuilla”.

Fazer luovassa leipäkoulussa – kokkaavaisi

”Yhdessä tekemisen ilo ja tieto siitä mitä leipä on, mistä se tulee ja miten se valmistetaan. Mitä enemmän saa lapsi ihan itse tehdä, sen parempi. Mielikuvitus on vain rajana. Fazer firmana on kaikille tuttu, mutta sen historia ja ennenkaikkea leivän historia taas ei. Meillä Emilia sai tehdä juuri sen näköisen leivän, kuin itse halusi. Se kuvattiin ja myöhemmin teetin siitä vielä taulunkin, jonka laitoin hänen huoneen seinälle.”

Lastenravintola Hoplopster – kokkaavaisi

”Ravintolakäynti lapsiperheille jakaa mielipiteitä ja pelkotiloja. Monilla on vahvat mielipiteet siitä, miten lasten pitäisi ravintolassa käyttäytyä. Tämä konsepti on upea ja Kapen ( Kari Aihinen ) kanssa juteltuani täytyy todeta, että ovat Hop Lop:n kanssa luoneet upean konseptin. Itse tykkäsin ja lapset rakastivat. Harvassa ravintolassa tarjoilijat ja kokit leikkivät lasten kanssa.” 🙂 

tuparit9

Kesäiset tuparit ja grillibileet – kokkaavaisi

”Tämä kesä oli niin kuuma, että naapurilla suli kumisaappaat terassille. 😀 En yhtään ihmettele välillä oli niin tuskaa, mutta turhat valitukset sikseen. Olimme muuttaneet juuri huhtikuussa uuteen omaan asuntoon ja kerrankin oli mahdollisuus pitää tuparit. Lapset olivat mummon ja papan kanssa, joten he eivät tietenkään aikuisten juhlissa olleet. Kannattaa katsoa upeat kesäiset kuvat ja lukea juttu kokonaisuudessaan.” Toivottavasti ensi kesä on yhtä upea, kuin tämä oli!

laiva5.jpg

Kesäinen Turku & Viking Grace – kokkaavaisi

”Tämä oli sen todella kuuman kesän laivamatka. Tällä kertaa Turusta laivalla yhdessä perheen kanssa. Buffettiin ihastuimme ja sen tarjoamiin herkkuihin. Kananmuna-allergikot oli myös hienosti huomioitu. Koko juttu löytyy yltä.”