Emilia 7 vuotta & jäätelöbuffa – kokkaavaisi

cropped-img_20190410_142359_9391-7.jpg Facebook InstagramYoutube

¦Kaupallinen yhteistyö 3 kaveria & Jymy jäätelön kanssa¦

Emilia aloitti tuossa taannoin ensimmäisen luokan koulussa. Tänään oli toinen suuri juttu, kun hän täytti 7 vuotta. Ideana meillä oli jäätelöbuffa, johon saimme yhteistyön kautta jäätelöä 3 kaverilta sekä Jymyltä. Vieraita oli kutsuttu reippaasti. Puolenpäivän aikaan tuli isovanhemmat ja muut sukulaiset sekä kummit. He niinsanotusti ehtivät alta pois, kun Emilian kaverit saapuivat kahden aikaan ja kaverisynttärit alkoivat. Olimme edellisenä iltana Tian kanssa miettineet ohjelmaa synttäreille ja tottakai mielessä kävi tavanomaiset leikit, kuten onginta. Päätimme kumminkin järjestää levyraadin ja hyvä idea oli myös keskittää lahjojen avaus heti alkuun, niin että lapset istuivat ympyrässä tyynyjen päällä ja piirin keskellä oli pullo, jota pyöritettiin. Se näytti sen, että kenen lahja avattaisiin seuraavaksi. Jos jonkun kohdalle ei sitten osuisi ollenkaan, niin siinä tapauksessa tietysti valittaisiin pullon suuntaa lähimpänä istuva.

”Musiikki, leikit ja herkut koostavat hyvät lasten synttärit”

IMG_20190921_190729_619[1]

Olimme valinneet maltillisesti herkkuja juhliin. Meillä ei ollut kakkua, vaan jäätelöt olivat se ykkösjuttu ja niitä oli varattu 18 kappaletta. Ehkä määrä oli hieman ylimitoitettu. 😀 Kaikki rakastivat ideaa ja varmasti muutkin vanhemmat saivat vinkkiä siitä. Juomiksi oli valittu mehun lisäksi limsojen tilalle booli, joka maistuu lapsille, mutta ei ole liian sokeripitoinen. Olen töissäni järjestänyt pariin otteeseen lasten päiviä ja ensimmäisellä kerralla he rakastivat koristelua. Päätinkin järjestää lapsille mahdollisuuden koristella myös omat jäätelöannoksensa. Olin varannut minivaahtokarkkeja, glitteriä, trösselejä sekä tuore yrttejä.

”Jäätelöbuffa on erinomainen teema lasten synttäreille”

Mietin pitkään, että mistä saisin jäitä tai jäämurskaa valmiina. Onneksi sitä saa parin euron hintaan esimerkiksi Mäkkäristä. Se helpottaa kummasti jäätelöbuffan valmistelussa. Synttärit sujuivat kokonaisuudessaan erinomaisesti ja lapset rakastivat tanssia musiikin tahdissa. Tuntui ettei suurinosa aikuisista oikein enää ole ajantasalla lasten musiikkimaun suhteen. 😀 Käytännössä kaikki tarvittavat menivät ja itse olin siitä tyytyväinen. Leikkiminen päivänsankarin huoneessa kuuluu myös synttäreille. Itse en viitsinyt mennä yläkertaan katsomaan leikkejä sen enempää lähinnä sieltä kuuluvien äänten perusteella. No mutta olen itse synttäreillä enemmänkin seurustelija, joka haluaa pitää huolen siitä, että kaikki viihtyvät ja kaikilla on kivaa. Negatiivisia asioita ei Emilian synttäreillä tapahtunut pienten kärhämien ja Elmon kiukuttelun lisäksi, joten hyvät 7 vuotis-synttärit saimme pitää.

Minkälaisia teema synttäreitä teillä pidetään?

•Kuvat & teksti by: kokkaavaisi ja perhe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s