Elmon pinaattiletut – Kokkaavan isin perheblogi

on

Tia löysi meidän lähikaupasta uuden Myllärin tuotteen. Muumimamman pinaattilettujauhoseos, joka sekoitetaan nesteeseen veteen tai maitoon, itse valitsimme kauramaidon, joka toi kivan maun lettuihin. Pussissa on jopa 97g tuorekuivattua pinaattia, joka siis oikeasti myös maistuu. Lisäksi Elmo lisäsi hieman Spice Chef:n Puolukka&Chili maustetta, joka tuo kivasti pientä potkua lettuihin. Tämä ei ole pakollinen lisä, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Oletko kokeillut pinaattilettujauhoseosta?😜

Olemme aikaisemmin käyttäneet lettujauhoseosta, joka on meille osoittautunut hyväksi. Elmo maistoi siis ihka ensimmäisen kerran pinaattilettuja, koska useimmissa valmisletuissa on kananmunaa.

Jos jotakin näiden kanssa pitäisi tarjota, niin se olisi suomalaisista omenoista tehty hillo. Te halusitte ohjeen näihin lettuihin, niin laitan sen blogiin omenahillon ohjeen kera.

Kokkaavan isin Instagramin Reels videoista näette myös sen miten Elmo hoiti ihan itse lettujen paiston ja taikinan sekoituksen.

Maukkaat ja helpot pinaattiletut valmistuvat kädenkäänteessä.

Videon löydätte alta.

¦ neljälle hengelle ¦30 minuuttia ¦ helppo ¦ vegaaninen, kasvis, kananmunaton ¦

Ainekset:

1pussi Myllärin muumimamman pinaattilettujauhoseosta

5 dl kauramaitoa

100 g margariinia

HUOM! Halutessasi voit lisätä 1 rkl Spice Chef:n puolukka&chili maustetta. Jutun Spice Chef:stä löydät täältä.

Valmista näin:

  1. Kaada kauramaito kulhoon ja lisää sen joukkoon pinaattilettujauhoseos.
  2. Sekoita ja anna tekeytyä 15 minuuttia.
  3. Kuumenna paistinpannu ja lisää nokare margariinia. Odota että vaahto laskeutuu ja kaada yksi kauhallinen ( n. 2 dl ) taikinaa pannulle. Anna paistua, niin että lähtee irti pannusta.
  4. Voit heittää tai kääntää letun ihan lastalla. Itse heitin ja sekin siis onnistuu. Paista kaikki letut ja tarjoa omenahillon kanssa. Tässä ohje ylivoimaisesti parhaimpaan omenahilloon.

Kuvat & teksti by: kokkaavaisi ja perhe

Jätä kommentti